L’oreal Professionnel Mythic Oil Rich Oil

Öljy tulee kauniisti suunnitellussa pullossa. Paketti on siro, epäsäännöllisesti muotoiltu, vähän kavennettu keskeltä. Muotoiltu itämaalaisesti, suljettava kultaisella korkilla. Pullo on koristeltu itämaiseen tapaan edessä. Tämän öljyn asettaminen kylpyhuoneen hyllylle on mukava lisä. Lisäksi, kauneustuotteella on upea tuoksu: hieman makea ja itämainen.

Mitä L’Oreal Professionnel Mythic Oil Rich Oil sisältää?

Se on täynnä kahta korkealaatuista luonnollista öljyä: arganöljyä ja rice bran öljyä.

Arganöljy – on korkealaatuinen luonnollinen öljy, joka on suunniteltu suojaamaan hiuksia vaurioilta. Jos käytät usein hiustenkuivaajaa, suoristinta tai vahvoja muotoiltutuotteita – ei ole parempaa tuotetta kuin arganöljy. Se suojaa suortuvia mekaanisilta vaurioilta ja haitallisilta sääolosuhteilta. Hehkuva aurinko, vahva tuuli, pakkanen tai kloorivesi uima-altaassa eivät enää ole uhka hiuksillesi. Arganöljy suojaa myös värjättyjä ja ammoniakin vaurioittamia hiuksia. Tämä auttaa elvyttämään jopa hyvin kuivat ja vaurioituneet hiukset, se saa hiukset sileämmiksi ja ehkäisee takkuja. Hiuksista tulee kestävät ja kiiltävät ja latvat saavat kosteutta ja voimaa.

Rice bran öljy – tarjoaa paljon E-vitamiineja – tokoferoli. Tätä vitamiinia ei turhaan kutsuta ”nuoruuden vitamiiniksi”. Sillä on suora vaikutus hiusten ulkonäön ja kunnon paranemiseen. Se ansiosta, vapailla radikaaleilla on vähentynyt mahdollisuus iskeä soluihin. E-vitamiini hidastaa ikääntymisprosessia ja estää hiustenlähtöä. Lisäksi, hiuksista tulee silkkisen pehmeät ja kestävät. Rice bran öljy sisältää myös hyviä rasvahappoja, jotka ovat vastuussa pinnalla ja hiusten sisässä tapahtuvista säätelyprosesseista. Rice branissa oleva ferulahappo vahvistaa E-vitamiinin toimia ja hidastaa hiusten ikääntymistä tehokkaasti.

Kumariini, jota käytetään L’Oreal öljyssä, tarjoaa antiseptisiä ominaisuuksia, estää bakteerien ja basillien lisääntymisen hiusten pinnalla sekä suojaa haitallista UV-säteilyä vastaan. Lisäksi, sitä käytetään usein hilsetystaudin ja atooppisen ekseeman hoidossa. Sillä on myös rauhoittavia ja vahvistavia ominaisuuksia.

Hiusöljyä on 100 ml ja se on hyvin tehokas, vain yhdelle käyttökerralle – yksi tai kaksi annosta tuotetta riittää hiusten peittämiseen.

MITEN KÄYTTÄÄ ÖLJYÄ HIUKSIIN?

L’Oreal Oil Rich Oil on käytettävä kuiviin hiuksiin (voit tehdä tämän monta kertaa päivässä), tai kosteisiin suortuviin heti pesun jälkeen. Molemmissa tapauksissa, sinun ei tulisi huuhdella hiuksia, vaan jättää ne hiuksiin täyttä suojaa varten. Se on kauneustuote, jota on todella helppo käyttää. Hiustenhoito L’Oreal Rich Oilin kanssa ei vaadi paljoa aikaa. Se on upea tuota kaikille kiireisille ja aktiivisille naisille.

MITÄ VAIKUTUKSIA ÖLJY TARJOAA?

  • Hiukset ovat kosteutetut
  • Kiiltoa ja pehmeyttä
  • Kestävyyttä
  • Hiukset ovat suojatut auringolta, tuulelta ja pakkaselta
  • Suojatut mekaanisilta vaurioilta
  • Latvat ovat vahvistetut
  • Öljy kesyttää hiukset ja helpottaa muotoilua
  • Öljy ehkäisee takkuja
  • Sileät hiukset

 MITKÄ OVAT HUONOT PUOLET?

  •  Lasipullo saattaa hajota