Davines. Oi Oil. Absolute Beautifying Potion With Roucou Oil

Se on pieni 50 ml pullo. Öljyllä on hyvin moderni paketti, koristeltu elegantein, neutraalein värein (vain mustaa ja valkoista). Pullo on iso ja läpinäkyvä, sen läpi voi selvästi nähdä värittömän, öljyisen tuotteen. Davines Oi Oilissa on pieni musta pumppu, joka toimii virheettömästi. Siinä on hento ja makea tuoksu, vähän kuin hiusmuotoilun voiteet. Se on mukava eikä ärsytä. Öljy on yhdistelmä luonnollisia hiushoitoöljyjä innovatiivisilla, Davines laboratories luotuja, uuden sukupolven synteettisiä öljyjä. Tämä yhdistelmä on tarkoitettu varmistavaan Oi OIL Absolute Beautifying Potionin tehokkuuden.

Öljy luotiin pääasiassa nopeaan hoitoon ja hiusten kaunistamiseen sekä suojaamiseen hoitojen ajan.

Davines Oi Oil sisältää hyvin yhdistettyjä luonnollisia öljyjä: roucou öljyä ja auringonkukkaöljyä. Ensimmäinen on paksu luonnollinen öljy, joka tarjoaa paljon beta-karoteenia. Se suoja hiuksia vaurioilta, elvyttää ja ravitsee syvästi ja lisäksi se hidastaa ikääntymisprosessia. Betakaroteeni on vastuussa kunnon hiuskasvusta ja hidastaa ikääntymisen vaikutuksia. Lisäksi se estää rikkoutumista ja hiuslähtöä. Öljyyn sisältyvä ellagihappo on vastuussa hiusten kauneudesta ja nuoruudesta, joka myös estää kuitujen tiheyden menetyksen. Sen lisäksi, kauneustuote elvyttää hiuksia syvästi ja suojaa sitä ulkopuolelta. Tuotteen öljyn tarjoaman luonnollisen puolustuksen takia, hiuksesi tulevat olemaan suojassa sääolosuhteiden ja kaikkien muotoilutuotteiden haitallisilta vaikutuksilta. Hiuksista tulevat kestävät, kiiltävät ja muotoiltavat.

Auringonkukkaöljy tarjoaa paljon omega-6 rasvahappoja. Se estää myös hiusten ikääntymistä, taistelee hiustenlähtöä ja haurautta vastaan ja hoitaa niitä täydellisesti. Se antaa hiuksille kiiltoa ja kestävyyttä, jättäen ne pehmeiksi ja mukavan tuntuisiksi. Tuotteessa on paljon E-vitamiinia, jota kutsutaan “nuoruuden vitamiiniksi”. Se ainesosa saa hiukset sileiksi ja antaa jopa todella kuiville ja elottomille hiussuortuville kauniin ulkonäön.

Oi OIL Absolute Beautifying Potion tekee muotoilusta todella helppoa. Se tulee olemaan hyväksi kaikille, jotka ovat kiireisiä aamulla eikä ole varaa aikaa vieviin hiustyyleihin. Öljy saa hiukset sileiksi ja helpottaa harjaamista. Se lisää kiiltoa ja vahvistaa hiuksia koko pituudelta. Jos käytät suoristinta aamulla – muista käyttää hiusöljyä ensin. Tuloksena suojaat hiuksia vaurioilta, joita suoristin, kiharrin tai hiustenkuivaaja saattaa aiheuttaa.

Oil from Davines sisältää myös erikoistehtyjä synteettisiä öljyjä. Ne tarjoavat lisätukea luonnollisille öljyille. Ne muodostavat suojaavan kerroksen hiusten ympärille. Tuloksena, ne ovat kokonaan suojatut ja tämä vähentää myös kuivumisaikaa muotoilun aikana. Synteettiset öljyt ovat myös vastuussa hiusten kestävyydestä ja niiden tavoite on suojata sen rakennetta.

MITEN KÄYTTÄÄ ÖLJYÄ HIUKSIIN?

Ota kaksi – kolme annosta öljyä ja aseta kuiviin hiuksiin ennen muotoilua. Voit myös käyttää hieman tuotetta heti muotoilun jälkeen vahvistaaksesi niitä ja lisätäksesi kiiltoa. Jos tunnet, että hiuksesi ovat menettämässä muotonsa ja kiiltonsa – voit käyttää Davines öljyä jopa monta kertaa päivässä.

MITÄ VAIKUTUKSIA ÖLJYLLÄ ON?

 • Hoitaa hiuksia heti
 • Tarjoaa kiiltoa ja kauniin ulkonäön
 • Tarjoaa hiuksille suojaa ja kestävyyttä
 • Suojaa muotoilutuotteiden haitallisilta vaikutuksilta
 • Suojaa haitallisilta sääolosuhteilta
 • Parantaa hiusten muotoilua
 • Ravitsee ja elvyttää hiuksia
 • Jättää hiuksiin mukavan tuoksun
 • Ei rasita tai jätä hiuksia rasvaisiksi

MITKÄ OVAT HUONOT PUOLET?

 •  Tuotetta on hyvin vähän eli se loppuu nopeasti
 •  Enemmän muotoiluun kuin hiusten elvytykseen
 •  Liian korkea hinta niin vähästä tuotemäärästä